10. 9. 2024

Sredin začetek 1. Slovenske rokometne lige za ženske

Začenja se tudi 1. Slovenska rokometna liga za ženske. Na sredinem dvoboju se bodo Krimovke in Koprčanke pomerile ob 17.30.

V soboto nadaljujemo s krogom, ko bodo moči merile rokometašice Izole in Velenja (18.00). Tekma Litije in Ajdovščine sledi v nedeljo ob 18.00, kot zaključek uvodnega kroga.

1. SLOVENSKA ROKOMETNA LIGA - ŽENSKE, 1. KROG

Sreda, 11. september, ob 17.30:

RK KRIM MERCATOR LJUBLJANA : Ž.U.R.D. KOPER (Prenos na RZS TV)

IZJAVA PRED TEKMO:

Dragan Adžić, trener RK Krim Mercator:
"Ta sezona slovenskega državnega prvenstva bo izjemno pomembna za naše mlade rokometašice iz klubske rokometne šole in tujine, ki se bodo iz tekme v tekmo razvijale. Ekipa Kopra je nova v 1. ženski rokometni ligi. Spremljali smo jo že v preteklosti in mislim, da bo to odličen uvod v sezono za naše mlade tigrice."

Sobota, 14. september, ob 18.00:

ŽRK TRGO ABC IZOLA : ŽRK VELENJE (Prenos na RZS TV)

IZJAVA PRED TEKMO:

Nika Vuk, rokometašica ŽRK TRGO ABC Izola:

“V soboto nas čaka prva ligaška tekma letošnje sezone. Zavedamo se, da bo tekma proti Velenju težka in predvsem borbena, zato bo pomembno, da naredimo čim manj napak in ostanemo popolnoma zbrane do zadnje sekunde. V čim večjem številu vabimo vse navijače, da se nam 14. septembra ob 18. uri pridružite v domači dvorani, da tekmo pripeljemo do želene zmage in otvorimo sezono 2024/2025 .”

Nedelja, 15. september, ob 18.00:

ŽRD LITIJA : ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA (Prenos na RZS TV)