17. 9. 2024

Odprt razpis projekta NLB Šport mladim

Pri NLB mlade športnike spodbujajo na njihovi življenjski poti. Bodrijo športne vrednote in lastnosti fair-playa ter jih podpirajo, da postanejo odgovorne osebe tako do sebe, kot drugih tudi takrat, ko niso na igrišču.

NLB Šport mladim je projekt, v okviru katerega podpirajo športne klube po vsej Sloveniji, ki spodbujajo mlade h gibanju in aktivnemu življenju ter s svojo predanostjo pomembno prispevajo k razvoju zdrave in odgovorne družbe. Verjamejo namreč, da lahko s povezovanjem lokalnih skupnosti in vzgojo mladih poskrbimo za boljši jutri.


"S projektom Šport mladim želimo mlade ljudi, ki danes bolj ali manj živijo v virtualnem svetu, usmerjati nazaj v naravo, športne dvorane in igrišča, kjer se učijo zmagovati, a tudi dostojanstveno prenašati poraze, se pobrati in iti naprej s še večjo vnemo in elanom," zatrjuje Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB d.d..

Pri NLB na leto podprejo več kot 60 športnih klubov, ki svoje nadobudne mlade igralce kalijo v različnih športih, med njimi tudi rokometu! Mlade športnike z zabavnimi delavnicami učijo tudi o financah, kako z njimi ravnati preudarno, ter jim na tak način pomagajo, da bodo lahko dober gospodar svojemu denarju. 


Prijave k projektu NLB Šport mladim za sezono 2024/2025 zbirajo od 16. do vključno 30. septembra 2024 na spodnji povezavi.


PRIJAVA NA RAZPIS