28. 6. 2024

Na Kodeljevo slovenski reprezentant

V sezoni 2024/25 v dvorano na Kodeljevem prihaja še ena okrepitev na levem krilu. Rdeče-belim se bo pridružil 23-letni slovenski reprezentant Staš Slatinek Jovičić, ki se z novim trenerjem RD LL Grosista Slovana Urošem Zormanom odlično pozna.

Slatinka Jovičiča v letošnjem poletju čaka nastop na olimpijskih igrah. Po teh bo oblekel dres RD LL Grosist Slovana, kamor se seli iz RK Trimo Trebnje, pred tem je že igral v Slovanu, prve rokometne korake pa je 185 centimetrov visok in 89 kilogramov težak igralec naredil v Kopru.

“Za Slovan sem se odločil, ker so mi v klubu predstavili zelo ambiciozne cilje in zgodbo, v kateri sem videl tudi sebe,” je ob podpisu pogodbe povedal rokometaš, rojen 6. decembra 2000. V Ljubljano se seli iz Trebnjega, kjer je sodeloval s trenerjem Zormanom. “Mislim, da so tako pogoji, kakor tudi razmere, ki jih lahko ponudi Slovan, eni boljših v Sloveniji, če ne najboljši. Vsi se zavedamo, da bo ekipa zelo spremenjena in da bo treba še toliko več trenirati in vložiti veliko truda.”