Show menu

Intervjuji - 2009

12. 4. 2009

Bombač MVP kvalifikacijskega turnirja

12. 4. 2009 - Po zaključenih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Egiptu so v celjski dvorani Zlatorog razglasili tudi najboljše posameznike turnirja. Najkoristnejši igralec je postal član Cimosa Kopra Dean Bombač.
Več
11. 4. 2009

Fotogalerija: kvalifikacije mladincev za SP

11. 4. 2009 - V rubriki "Fotogalerije" si lahko ogledate nekaj utrinkov iz dvorane Zlatorog, kjer se je slovenska moška mladinska reprezentanca borila s Slovaško, Litvo in Rusijo za nastop na svetovnem prvenstvu v Egiptu. Nekaj izjemnih trenutkov s prvega obračuna Slovenije proti Slovaški je v fotografski objektiv ujel Slavko Kolar.
Več
12. 4. 2009

Predsednik RZS Franjo Bobinac na obisku pri mladinkah in mladincih

12. 4. 2009 - Predsednik Rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac je v petek - ob začetku kvalifikacij mladincev za nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Egiptu ter kvalifikacij mladink za preboj na avgustovsko evropsko prvenstvo - obiskal dvorano Zlatorog ter spodbujal mlade slovenske upe na obračunu s Slovaško. Drugi dan pa se je odpravil v Ormož, kjer so si Slovenke z zmago nad Švico že zagotovile vstopnico za prvenstvo Stare celine.
Več
10. 4. 2009

Obrvanu kazen zmanjšana s treh mesecev na dva, nižji tudi za Jegliča in Kumarja

10. 4. 2009 - Arbitražna komisija Združenja rokometnih prvoligašev Slovenije (ZROPS) je odločala o pritožbah na kazni zaradi incidenta po prvenstveni tekmi Trimo - Gorenje. Gostujočemu trenerju Ivici Obrvanu je kazen s treh mesecev prepovedi opravljanja funkcije zmanjšala na dva.
Več
10. 4. 2009

Slovenske mladinke v Ormožu najprej s Turčijo

10. 4. 2009 - Drevi ob 19. uri slovenska mladinska ženska reprezentanca začenja s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo na Madžarskem. V Ormožu mora osvojiti eno izmed prvih dveh mest v konkurenci Slovaške, Švice in Turčije. Prvi obračun skupine 1 v dvorani Hardek bo ob 17. uri med Slovaško in Švico.
Več
10. 4. 2009

V Celju začenjajo Slovenci proti Slovakom

10. 4. 2009 - Mladinsko slovensko moško reprezentanco od petka do nedelje čaka kvalifikacijski turnir za nastop na svetovnem prvenstvu v Egiptu, ki bo letos avgusta. V dvorani Zlatorog v Celju bodo Slovenci prvo tekmo igrali drevi ob 19. uri s Slovaško. Za nastop na SP v konkurenci Rusije, Litve in Slovaške potrebujejo prvo mesto v svoji skupini.
Več
9. 4. 2009

Jure Dolenec: Ne bomo imeli lahkega dela

9. 4. 2009 - Kapetan moške mladinske rokometne reprezentance Slovenije Jure Dolenec je pred začetkom kvalifikacij za nastop na avgustovskem svetovnem prvenstvu v Egiptu spregovoril za ro.kometas.si V Celju bodo mladi slovenski upi veseli vsakršne pomoči s tribun, saj je pred njimi težavna naloga.
Več
8. 4. 2009

Tamara Mavsar: S ponosom nosimo reprezentančni dres s slovenskim grbom

8. 4. 2009 - Slovensko žensko mladinsko reprezentanco od petka do nedelje čaka kvalifikacijski turnir za nastop na evropskem prvenstvu na Madžarskem. Slovenke se bodo pomerile s Turčijo, Slovaško in Švico. Za uvrstitev na prvenstvo morajo Slovenke zasesti eno izmed prvih dveh mest. Kapetanka, 18-letna Tamara Mavsar, je v pogovoru za rok.ometas.si dejala, da je prepričana o uspehu.
Več
8. 4. 2009

Znani termini polfinalnih obračunov lige prvakov

8. 4. 2009 - Štirje polfinalisti lige prvakov so se uskladili glede datumov in ur polfinalnih obračunov. Hamburg in Ciudad Real bosta prvo tekmo odigrala v soboto, 25. aprila, Kiel in Rhein Neckar Löwen pa dan kasneje.
Več
7. 4. 2009

V rubriki BLOG tokrat gostuje Slavko Ivezič

7. 4. 2009 - V petek se v Celju začenjajo kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu za mladince v Egiptu. Pred pomembnim dogodkom v rubriki BLOG gostuje selektor slovenske mladinske reprezentance Slavko Ivezič, ki je zapisal kopico zanimivosti o poteku priprav, nasprotnikih v dvorani Zlatorog, izbiri igralskega kadra...Vabljeni k branju!
Več